Thursday, May 30, 2013

LA STRADA CONTEMPORARY GELATO!


 Îmbracă-te cum nu ai mai avut curajul să te îmbraci vreodată, asortează strada cu tine,cu stilul tău, culorile tale, cu tot ceea ce ești și strada se va schimba!
 
 
Explozie de culori, arome de mango, capsuni, cappucino, pepene galben si multe altele, incat iti este imposibil sa spui ca le-ai incercat pe toate. Cui nu ii place inghetata? Senzatia de bine pe care ti-o ofera, arome pentru toate gusturile, fie la pahar, la cornet sau intr-o cutie, este cel mai racoritor si cel mai dorit desert, mai ales acum vara.


Spuneti-mi voi, e cineva caruia nu ii place inghetata? Eu una sunt innebunita, imi place sa incerc mereu ceva nou, dar recunosc ca printre preferatele mele se numara cea de ciocolata, dulce de leche si pepene!
 
Fie ca esti acasa, in fata laptopului si te uiti a mia oara la Pretty Woman cu prietena cea mai buna(da, am plans la filmul asta!), la o terasa pe malul lacului cu prietenii, in masina in drum spre mare cu o sticla de Redd's si Vara asta - Vama Veche in playlist( inca e una din melodiile mele preferate) sau la job si vrei sa iei o pauza, o inghetata este gustarea perfecta!

 
 
Pentru ca diseara este un eveniment special si pentru ca doar ziua de maine ne mai desparte de vara(oficial!) astazi am decis sa va vorbesc despre LA STRADA Contemporary Gelato!

Initial ma gandisem sa scriu aceasta postare mai devreme, la inceputul saptamanii deoarece Alexandru, PR-ul LA Strada a fost foarte dragut si mi-a trimis un cadou f frumos acum ceva timp, multa multa inghetata! Apoi m-am gandit...nu o sa scriu nimic pana nu incerc toate sortimentele, caci au fost cateva si inca mai am in congelator 3 sortimente incepute(daca devin addicted to ice cream, e vina voastra dragilor caci mi-ati trimis atata:)) ).
 

Fetelor, v-am spus mai sus ca sunt FAN inghetata, la pahar, cornet, orice sortiment, fie iarna, fie vara, nu as spune nu! Dar inghetata LA STRADA...este..nici nu as putea sa va descriu in cuvinte, este o bunatate, absolut toate sortimentele incercate de mine au fost extraordinar de bune..te racoreste si te poarta intr-o calatorie! Am incercat asa: ciocolata, capsuni, mango, coacaze negre, caramel, cappucino.  M-am indragostit de cea de mango, atat de cremoasa si de racoritoare!

LA STRADA, multumesc pentru cadoul extrem de gustos si ne vedem diseara la event. A, nu v-am spus? In seara asta, incepand cu ora 21:00 in Piata Universitatii va avea loc un eveniment f original by LA STRADA Contemporary Gelato!
 
 
 
Mai jos detaliile
 
LA STRADA, prima înghețată prêt-a-porter, i-a provocat pe designerii români să transforme strada într-un catwalk. Look & feel-ul LA STRADA i-a inspirat pe designeri să creeze prima colecție colaborativă de street fashion din România.



8 designeri români au transformat mersul în plimbare, privitul în admirație, iar strada într-un podium al modei. Colecția colaborativă de street fashion LA STRADA va fi prezentată într-un mod inedit, direct în stradă: cele 25 de ținute LA STRADA ale designerilor vor defila în cadrul unei proiecții 3D, care va avea loc în Piața Universității din București.



Designerii care au colaborat în acest proiect sunt: Andra Andreescu, Andreea Tincu, Cristian Samfira, Corina Vlădescu, Răzvan Firea, Mădălina Dorobanțu, Mirela Fraser și Maria Marinescu.
 
 Culorile, formele, oamenii și diversitatea sunt ingredientele prin care brandul de înghețată va schimba strada. Motivul este unul singur: Strada trebuie să fie croită pe gustul oamenilor, adaptată pentru fiecarestil, atitudine și personalitate în parte.
 

 
Îmbracă-te cum nu ai mai avut curajul să te îmbraci vreodată, asortează strada cu tine,cu stilul tău, culorile tale, cu tot ceea ce ești și strada se va schimba!




 

Friday, May 24, 2013

GALA AVANPREMIERE 12




Dragele mele,
 
 
Aseara a avut loc cea de-a a douasprezecea editie a Galei Avanpremiere, festival la care de doua editii, fac parte din Staff alaturi de minunata echipa The Public Advisors. Au fost colectii foarte frumoase, printre preferatele mele se numara Iris Serban, Natalia Vasiliev, Fe[Male] si Rhea Costa.
 
Voi ce parere aveti?
 
 
Foto credits: Catalin Opritescu from www.lightaholic.com
 
Thank you dear for your amazing photos!
 
 
Kisses,
 
Dinna


















 

Tuesday, May 21, 2013

BLOG SALE


Buna dragelor,
 
 
Asa cum v-am obisnuit deja, vreau sa va prezint cateva produse pe care le puteti achizitiona de pe Fashionette:)
 
 
Sistemul este simplu: in dreptul fiecarei poze aveti toate informatiile despre produs, pentru comenzi dinna.doneanu@yahoo.com
 
 
Sper ca va plac!
 
Kisses,
 
Dinna


 
Geanta - 60ron

 
Dres - 35 ron



Dres - 35 ron
 



Ochelari - 30 ron
 



Carcasa Iphone4/4s - 40 ron
 

 
 
Bratari - 35 ron
 



Accesoriu mana - 30 ron
 

 
 
Lantisor - 20 ron
 



Bluza dantela - S - 99 ron
 



Blugi - S si M - 50 ron

 
 
Bustiera - 30 ron
 


Pantaloni animal print - 50 ron - S si M
 
 
Blugi - S si M - 50 ron
 

 
Top - S si M - 40 ron
 

Top M si L - 59 ron

 
 
Curea - 45 ron
 


Curea - 40 ron

Monday, May 20, 2013

MOJA COLORS COLLECTION - PART 2

HELLO LOVELIES!
 
 
If last time it was about stripes, today we are approaching another SS2013 trend, crazy colors. We believe that colors give you the energy, freshness and good mood you need to get through a busy day and look good! What do you think?
Also, we want to let you know that only TODAY, these two dresses have a 50% discount, for orders please send an email at contact@moja.ro!
 
Kisses,
 
Dinna
 
PS. if one of you is buying the dresses, send us a picture wearing it, we'd love to see you rock them!










DINNA
 
MOJA COLORS COLLECTION Dress, www.moja.ro
 
H&M Sunnies/Earrings
 
PRIMARK Belt
 
PARFOIS Sandals
 
 
SILVIA
 
MOJA COLORS COLLECTION Dress, www.moja.ro
 
H&M Necklace/Sunnies
 
ZARA Sandals
 
STRADIVARIUS Cuff
 
 
CREDITS:
 
Dresses from www.moja.ro, MOJA Colors Collection
 
Photos: Dinna&Silvia
 
Retouch&Make-up: Silvia
 
 
 


Wednesday, May 8, 2013

FE[MALE] X SHOPBIJOUS


Buna dragelor,

Sper ca ati avut timp sa intrati pe Muffstore sa vedeti noutatile si ca v-au placut!
Astazi vreau sa va prezint o noua colaborare, doua dintre brand-urile mele favorite, [Fe]Male si Shopbijous.com. La Mirela prima oara am vazut aceasta jacheta, de care m-am indragostit pe loc, iar in timp ce ma gandeam cu ce sa o asortez mi-a aratat aceasta minunatie de fusta si cand am vazut-o am zis TREBUIE sa le pozez impreuna!
 
Legat de Shopbijous, este un site de bijuterii absolut minunate, m-am indragostit de el..de la design..material..preturi pana la bijuteriile fabuloase! Check it out here.
 
 
 
EN: Today I wanna present you a new collaboration with my favorite brand, [Fe]Male and Shopbijous.com. I just love the combination between the jacket and the golden skirt and I think the Shopbijous Necklace and Spike Bracelet look great and complete the outfit. What do you think?
 
About Shopbijous..it's a jewellery website with which I fell in love at first sight..from the beautiful fab jewelleries..to their prices...and even their web design..everything's so stylish!
 
Check it out HERE!









FE[MALE] Golden Skirt/Varsity Jacket
ATMOSPHERE Tee
ALDO Watch
PARFOIS Sandals
SHOPBIJOUS Spikes and Balls Bracelet/ Golden Necklace