Saturday, April 27, 2013

SARBATORESTE PRIMAVARA LA FASHION BAZAAR!



Cel mai mare targ de moda, cosmetic e si vintage sarbatoreste primavara si ofera inspiratia care va transforma orice tinuta intr-una demna de o fashionista. Peste 60 de expozanti vor prezenta colectiile in ton cu trendurile momentului  in cadrul celei de-a opta editii a FASHION BAZAAR, pe 28 aprilie 2013, intr-un décor boem, la Villa Rodizio - Ion Luca Caragiale 32.

Pasionatele de fashion vor putea admira, se vor putea inspira pentru cadourile de Iepuras si isi vor putea imbogati garderoba cu piese de rezistenta ale noilor colectii realizate din materiale diafane, pline de culoare, piese vestimentare vintage autentice, haine create de designeri romani, bijuterii si accesorii, incaltaminte din piele naturala, cosmetice bio, dar isi vor putea si delecta papilele gustative cu briose delicioase si ceaiuri.

Ai sifonierul plin de haine, dar de multe ori ai impresia ca nu ai ce imbraca? Mergi la cumparaturi, dar nu te poti decide cu ce sa pleci acasa? Vrei sa stii ce te avantajeaza si cum sa faci alegerea corecta in materie de haine? Editia aceasta, Fashion Bazaar vine cu un element de noutate! Pentru ca toate stim ce pe langa alegerea pieselor vestimentare, importanta este si alaturarea lor, iti venim in ajutor! Participa la tombola noastra in ziua targului si poti castiga o zi de shopping&sfaturi vestimentare cu Dinna Doneanu, fashion blogger&stylist!


Dragele mele,
 
 
Dupa cum puteti citi in comunicatul de presa de mai sus, maine, la targul Fashion Bazaar, aveti sansa de a castiga o sesiune de shopping&styling cu mine. Adica? Impreuna cu castigatoarea aleasa maine voi petrece o zi la alegerea acesteia prin a merge la cumparaturi si a alcatui tinute special pentru ea, ii voi oferi sfaturi vestimentare in functie de personalitatea si stilul acesteia si nu in ultimul rand vom petrece o zi plina de shopping and fun!
 
 
Castigatoarea poate fi chiar una dintre voi, asa ca va astept maine la targ, la Villa RODIZIO, unde ne putem cunoaste mai bine si putem admira si cumpara bineinteles ultimele creatii vestimentare ale unor designeri romani! Dar sa nu uitam si de piesele vintage! Mereu la targuri scotocesc printre minunatiile de la stand-uri si plec acasa cu cate o pereche de cercei sau o curea vintage, asa ca abia astept ziua de maine.
 
Si pentru ca a venit primavera(dupa temperature putem spune chiar vara!), va prezint o tinuta ALL WHITE, un trend destul de abordat in ultima perioada si mereu la moda. Totusi, trebuie sa fiti atente atunci cand abordati acest stil, deoarece chiar daca pare usor sa alcatuiesti o tinuta doar din piese albe, succesul ei depinde de buna imbinare a materialelor, a croiurilor si nu in ultimul rand, de unitatea stilului!
 
Va pup,
 
Dinna
 
 






  H&M Pants/Shirt/Jacket/Bag/Wedges
ALDO Watch
ACCESSORIZE Rings
STRADIVARIUS Hand Cuff

 

5 comments:

  1. Wow arati superb si pozele sunt minunate ca de obicei! <3 <3
    Maine vei fi toata ziua la targ? Sper sa ne vedem!

    Pupicei
    Julie


    The Lovely Darlings


    ReplyDelete
  2. loving your look honey! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. F dragut outfit! Imi plac accentele aurii ale acesteia!

    ReplyDelete
  4. Very nice post :)

    Have a nice sunday !

    Http://Fashioneiric.blogspot.com

    Coline ♡

    ReplyDelete
  5. Lovely outfit! I think an all white look can be quite tricky as you said and you have to choose very carefully the texture of the clothes in order to look good.

    Kisses Deea,
    The Lovely Darlings

    ReplyDelete

Thank you for reading Fashionette!